واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟ وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز

افزایش ۲۰ درصدی مشارکت ایرانیان خارج از کشور

افزایش ۲۰ درصدی مشارکت ایرانیان خارج از کشور دبیر ستاد انتخابات خارج از کشور با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی مشارکت ایرانیان در اکثر نمایندگی‌ها، اعلام کرد که خوشبختانه وضعیت امنیت روانی و آسایش رای دهندگان در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری به نسبت دور اول بهبود خیلی چشمگیری داشت.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا محمودی، دبیر ستاد انتخابات خارج از کشور با اشاره به استقبال پرشور ایرانیان خارج از کشور از انتخابات گفت:  از همه‌ کسانی که هم دور اول و هم دور دوم در کنار ما و همکاران ما با حضور در ستاد اجرایی انتخابات خارج از کشور اقدام به پوشش خبری کردند، تشکر می‌کنم.

 

محمودی با تاکید بر اینکه قطعا نقش خبرنگاران در به تصویر کشاندن این حضور پرشور خیلی موثر هست، افزود: در دور دوم انتخابات حضور ایرانیان در پای صندوق‌های رای در خارج‌ از کشور بیش از دور اول بود. آن طور که همکاران من تاکنون گزارش کرده‌اند ما حدود 20 درصد در اکثر نمایندگی‌ها افزایش حضور داشتیم. 

 

دبیر ستاد انتخابات خارج از کشور با اشاره به افزایش  تعداد صندوق در اسپانیا و نجف اشرف، گفت: در دفتر حفاظت از منافع ایران در واشنگتن هم برای اخذ رای ایرانیان مقیم‌ کانادا یک شعبه در  مرز آمریکا و کانادا اضافه کردیم. 

 

محمودی با بیان اینکه سه شعبه خاص در آمریکا تدارک دیدیم، گفت: در آمریکا غیر از 30 شعبه‌ای که داشتیم سه شعبه خاص هم برای اخذ رای ایرانیان وجود داشت. ما در دورترین نقطه شرقی یعنی در نیوزلند، انتخابات را به عنوان اولین حوزه رای‌گیری آغاز کردیم. 

 

دبیر ستاد انتخابات خارج از کشور افزود: هم اکنون در آمریکا رای‌گیری در جریان است و امیدواریم‌ تا ساعات پایانی انتخابات به خوبی انجام‌ شود. خوشبختانه وضعیت امنیت روانی و آسایش رای دهندگان در دور دوم به نسبت دور اول بهبود خیلی چشمگیری داشت. 

 

محمودی با تاکید بر شرایط بهتر ایرانیان نسبت به دور اول انتخابات، ادامه داد: همکاران ما در نمایندگی‌ها و وزارت امور خارجه با توجه به این اراده‌ای که هموطنان ایرانی ما در خارج از کشور داشتند موفق شدند که بتوانند با شرایط بهتری از ایرانیان استقبال کنند.

 

دبیر ستاد انتخابات خارج از کشور در پایان گفت: در ارتباطی که با همکارانمان در خارج از کشور داشتیم شاهد بودید که هموطنان ایرانی از دورترین‌ نقاط محل زندگی خودشان، به محل اخذ رای آمدند تا بتوانند در تعیین سرنوشت خودشان مشارکت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار